By: MAZRINA HJ SALLEH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Friday, 12-Jun-2009 00:28 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 9 photos...
Taman Rakyat Klang

ahad lepas cadangnyer ptg tu nak gi melepak kat Port Klang..
bawak bebudak..sian depa 2 org tuh..
dah siap2 nak amik diaorg kat umah Uda..
sekali masuk rumah Uda..Uda suh makan Laksa Johor...
fuhhhh memang tgh lapor nih...dah duduk ..dak makan..dah sembang..
jadi malas plak nak gi Port..
dok pakat ngan ayah bwk budak nih pegi taman rakyat jelah...sbb dah 6 30 ptg
bukan jauh pon tmn rakyat nih dgn rumah ..tak smpi 5 min..tp jarang2 pegi..sibuk
iman dah ready nak bawak reket dia...bersemangat nak main..
sekali sampai sana..dia main kejap jer..
pehtu ibu ngan ayah yg take over..
uihhhh sekali dpt pegang reket...main lagi.....berpeluh2..tulah manyak lemak ...
iman ngan walin lari2 sana..lari2 sini...mak ngan pak sibuk berlatih...

jom kita tgk apa yg berlaku...



taman rakyat nih cukup terkenal kat area andalas nih..pagi ptg penuh ngan org beraktiviti..
yg ada pintu gerbang tuh..jln skit ada tmpt makan yg popular la jgk...
Andalas Corner..buka dr ptg sampai la ke mlm hari..
makanan western...sizzling..satay..laksa johor..dan nasi lemak..
aku stat melanggan kat andalas corner nih dr masa memula bukak..kat rumah..
sebaris ngan rumah kkk aku..sekali dah berkembang maju dia masuk kat tmn rakyat
aku dah jarang pegi... dulu2 tadek tax..sekang ade tuh yg sakit hati...
setakat nak pekena teh tarik kena tax..tak berbaloi lahhhhh....

















Wednesday, 10-Jun-2009 08:54 Email | Share | | Bookmark

 
 






nih kek sambungan n3 yg di bawah..


Tuesday, 9-Jun-2009 22:47 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 7 photos...












Sunday, 7-Jun-2009 22:35 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 18 photos...
K L I A

sampai kat KLIA..nak msk parking B..aiseyman sudah full lo..
guard suh msk parking C..ate pegi ajer situ..kira2 dpt turn ke 4 la..tgh dok tunggu
keter kenari amik chip parking..alih2 tak leh dpt chip..
goper2 nyer chip elek...entek..
adushhh..dah kena undor ke belakang...
hampir 15 minit...nunggu si tukang chip sampai nak memasukkan semula chip..
parking leh tahan full..so kami parking kat C 4 3...



nih masa nak masuk lift...



nih mase jebuk amik gambor..
depa posing skit..aku tangkap jer..yg cantik mestilah kat jebuk..
aku..ermmm.....



time nih dah mcm ada wartawan media jer..
biler jebuk dok amik gambor..
dia bukan pasan pon aku nangkapnyer..



nih mase amir faisal dah tak tahan ...
mau titunnn...
sehati nih depa berdua..pas sorg2 dok menimang amir...
amir sedap yo lena..



nilah kkk aku no 2..
yg kami panggil ngah..
full name..?
oohhh
hasmah hj salleh....



nih mase dok lambai2...


p/s
lam camera aku adegan sedih tadek..sbb tgh kesat ayormato...jd tak dan amik gambor
aku rasa lam camera jebuk manyak ooo...jgn gambar aku nangis ada sudahhhh laa...



Thursday, 4-Jun-2009 23:55 Email | Share | | Bookmark

 
 
Jajan Potluck

salam sume...eh..ehhh
hari ni nak masuk n3 si dak Walin plak....
nih kejadian sehari sebelum cuti sekolah minggu lepas....
cerita tak banyak cume gambar je skit yg ada...esh..esh...

tgklah aksi Walin dapat jajan ...




yg bawah nih plak masa iman tgh demam...
tu yg muka mcm merah......



[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net