By: MAZRINA HJ SALLEH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Friday, 29-May-2009 23:26 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 4 photos...
bu kita nak bagi cikgu kita bunge boleh....
ala..mls la nak gi kedai...
( kebetulan cupcakes yg lom deco ada...sbb semlm memang wat lebih )
tak per kejap ibu buat kan nih...padahal masa ada tak sampai 1/2 jam nak deco...
jam dah kul 12.10 minit...sib baikk cream dah siap ltk kaler dah ada...
owhh apa lagi..duduk bersila la aku..
sib baik siap on time nak antor dia gi sekolah... )

nih cupcakes xpresssss.....
sib baik la ada bunge tecit tu...

tgklah comot2 frosting aku...maklom le nak cepatin..





masa tgh deco....

bu..tulis nama cikgu fatimah tau bu.....
ha...nak tulis gak...ha yelah..yelah...
nama kita..ala bu..nama kita..tulis jugakk...
(dia dtg balik...
tgk dah siap deco....)
bu naper tak tulis 2 Mersing...
ala aa..tak payah la...cikgu kenal iman punyer..
tadek nama iman dalili lagi lam sekolah andalas nih..



pssttt....

kotak kecik tadek
tu yg kena bagi 16 ketul..


Thursday, 28-May-2009 13:16 Email | Share | | Bookmark

keep frozen..
makan time...



salam...

nih menu sarapan kami pagi tadi + iman nak bawak gi sekolah..
jamuan hari guru Sekolah Agama AL Ainani Tmn Sri Andalas..
see aku tgh rajin skang nih..heehehhe
nih gigih mlm tadi dok bungkus...wat frozen..
pg tadi aku goreng jer....sonang kerojer...
nih psl stok kentang seguni tuh ada..kalo idak maunyer aku gigih nak buek...
tp dah tinggei skit jer..
selalu wat sambal kentang potongan badan wedges...
angkara salah brand beli kentang la...main pakai hangkut jer tak tgk2...
sekali nak wat kentang crispy tak jadi....
sebelum ku lupak...
resepi nih aku pi hangkut dari rumah madihalin...mekasih yah...


psstttt....
ha..Cikgu maisarah
jgn lupa cuti sekolah nih godeh2 kat dapor tuh..
kang tgk nih kecur ayour lioq...




Quote:


Monday, 25-May-2009 17:56 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
PERTANDINGAN MEWARNA

nilah ruper ha ha hadiah yg iman dapat minggu lepas....
bu..bu kita lupa la nak cakap..cikgu fatimah cakap kat kita ...
kita dpt hadiah no 3..pertandingan mewarna...

aku ingat iman tipoo...
balik2 sekolah sekali dia tunjuk ..
bu ni la dia hadiah yg kita dapat...

saper dapat no 1 iman ...
kita tak tahu la..
ketua kelas kita siti bahirah suh ikut dia...
hadiah nih kita amik kat bilik guru..
kat cikgu kelas - fatimah zainuddin...
aku pong tak tanyer gambor aper yg dia warnakan...

oklah iman..jadi la...
sok2 kalo ada lagi masuk tau..
cam ibu ngan ayah time sekolah dedulu...
hadiah biasalah...budak sekolah..tak kaler..pencil.....

mane tak tumpah kuah kalo tak ke nasi....







Wednesday, 20-May-2009 21:37 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 4 photos...

version 2

CMC - steam
size M
25 Pcs

aku memang sengaja wat n3 kapis satu ..satu..
sbb senang aku nak buh link...dan bagi name....heheheh



Tuesday, 19-May-2009 23:49 Email | Share | | Bookmark

 
 
 

version 1

CMC - steam
Size M
25 Pcs



[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net