By: MAZRINA HJ SALLEH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Sunday, 17-May-2009 13:43 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 4 photos...

Sek.Keb. Telok Gadong Klang

CMC - steam
Size - M
Quantity - 36





Thursday, 14-May-2009 03:52 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...
kena gatal2

nih kejadian mlm tadi...
aku pun heran..
ape kena ngan budak nih..
sebenornyer dah 2 hari /mlm berturut2 dia kena nih..
dengan demamnyer...dah 2 hari tak sekolah kebangsaan..
tp sekolah agama paksa pegi gak sbb tgh peksa..
aku la yg jadi mangsa kena garu satu badan...
bu sini..bu..sini.. bu..
udah kejap sini kejap situ suh garu..
aku ckp la kat iman..ibu garu pakai penyapu bleh..
arghhh..ada ke...blah la bu...( bengang je iman )..
abish tgn ibu ada 2 camane nak garu..pakai penyapu best sekali sapu...
sapu mnyk Nona pon tak mo jln...last2 aku suh dia bwk tido..tadek la asik nak garu..





Friday, 8-May-2009 22:49 Email | Share | | Bookmark

br minggu lps amik gambor






makkk...makkkkkkkkkkk....emosi skit..skit jer...

nama penuh

Rasidah Bte Hj Said
kalo idak binti mak haku tu binti abdullah...sbb mak aku cina..jd anak angkat
uwang melayu..dulu2 mana nak ikut undang2 sgt...

umor

dekat 87 kot..tp aku rasa lebih la...

nama samaran

anak2 panggil Mak..
cucu2 panggil Tok Dah
cicit2 panggil Nek Dah
Org kg panggil Tok Cik..
adik badek angkat panggil Mak sidah...


suami

Arwah ...Hj salleh Bin Hj Md Amin - keturunan Bugis...haiepppp...kamuuu...

anak2

1st - Pn Ramlah
2nd - Pn Hasmah
3rd - Pn Fatimah
4th - En. Ramli
5 - Pn Maznah
6 - Pn Mazlah
7 - En Abd Jalil
8 - En. Abd Rahim
9 - En Abd Aziz aka Jebuk711.fotopages.com
10 - Pn Mazrina...heheh aku la.....

bahasa

mak aku tahu cakap melayu jer..walau keturunan cina pon..sbb kecik2 org melayu
nenek aku dah kasi angkat...

Hobi

tak tahu duk dendiam ...mak haku
masa muda - jahit baju wat kuih siap jual lagi ..sapa tak kenal
kuih deram..tempe tok cik...sume mak aku buat..
dah tua skit - bercucuk tanam..tuh kat belakang rumah..
dan jgn tak tahu leh gi mancing lg belakng rumah...hehehheh..

sakit

keje sakit lutut...sendi sini..sendi sana...






Thursday, 7-May-2009 08:45 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 9 photos...
Tok Din balik Kg

pagi tu kami siap2 nak gi dewan nun...sebelum masuk simpang rumah mak aku...
aku trip ke 2 sbb lambat siap tunggu turn masuk bilik ayor..heheheh
dengan panasnyer...adoiiiyaiiii....mati la ini mcm..mau bakor muka den...
dapat amik gambor pon sikit je..tak tahan aku panas banget..mata ku di sumpit cahaya matahari...
ini ajelah yg dapat ambil...jd paparazzi kejapan..rugi la bro jebuk tak balik kg..
kalau tak glamer ko amik gambor tok din.... ..stakat kamera kecik cam aku nih..
ko nak celah pon org tak heran..lg kena tolak2 adalah..itupon tertonjit2..apa aku tangkap
pon aku tak tahu..pakai tembak aje...








Monday, 4-May-2009 11:52 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
hepi besday to cik sue...
dah simpan lam kotak dah seal skali tgk gambor baru pasan daaa..mane pi stick perkataan hepi besday tuh....
adoiyaiiii....kelalen lak...



[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net