By: MAZRINA HJ SALLEH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 28-Apr-2009 17:23 Email | Share | | Bookmark

sampah sarap..
dgn tempoyaknyer..
kaca2 yg pecah..
View all 16 photos...



orgnyer ada 5 je..tp mcm ada seploh org...
paling tua 9 thn paling kecik 6 thn...
tukang rakam ..aku la sapa lagi..


kat maner ?
rumah sewa kkk aku kat Pulau Indah Klang..

aper kes ?
org cabut lari tak bayor dah 3 bulan..

skang ?
nak bagi org lain ddk plak..tu yg kena basuh

FBI ?
aku..samsol..kkk aku aka tuan rumah..sapa lagi si Jebuk..tp mlm tu aku yg
tangkap gambor..dan sorg lgi mamat kecik..mat akib..
kekonon mlm tu nak tangkap..sekali org tuh tak dtg lg..

reporter ?
org sebelah rumah la sapa lg..kak org yg sewa rumah kkk dah kuor mlm td kul 11 mlm...




Wednesday, 22-Apr-2009 13:12 Email | Share | | Bookmark

 
 
cmc versi kukus ngan filling blueberry....
tu pasal cup nyer henyang henyot..paham ke korang apa aku ckp nih..
aku test la guna cup tuh..tak cantik la jadinyer plak..
kalo kertas lagi la..kembang tang pinggang,nih yg plastik skit tu





Thursday, 16-Apr-2009 11:49 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 4 photos...
Blueberry filling




ni bila buat ha...dah tak ingat la...kira2 edisi tertunggak..

resepi dari donat suria...
cuma aku tadek le wat lubang tengah ...
wat cam DD tuh..ate bile dah masak, sejuk..kasi cucuk sama itu donat wat lubang
cucuk ngan pisau tajam tau
ate pehtu tolak ke kiri ke kanan..
jadi nanti pipekan aje inti blueberrry ke dalam tuh..
waaahhhh sebiji le DD tuh..
resepi donat nih memang lembut...


Monday, 13-Apr-2009 08:58 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
entry ku hari ini....



Friday, 10-Apr-2009 10:55 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 8 photos...
nih citer 2 minggu sudah..
baru nak upload...terkedek2..nunggu kat p/bucket..cehh
hari aper yer..kalo tak silap hari sabtu
pagi amik Cik Puan Mazlah kat Kinrara..Puchong..
sampai sana lam kul 9 pg..siap2 hangkut sume orang.. fuhhh padat dan sendat..

sebelum tu nak singgah Shah Alam sek 18 antor si bibik Cik Puan..
sekali time kat roundabout kat 18..aduh perghhhhh sudah sakit perut memulas2..ayah
cepat skit ler..dah tak leh tahan nih... ..
driver tanyer nak gimane dulu..haku dulu la...takleh tahan nih...
maka dengan tak sengaja tersinggah gak kat rumah bulat 18/14c Datin Seri Maznah..terus haku
tokk..tok..dom..dommmm sib baikkkk tak kunciiii....
adehhhhh mintak maaf tuan rumah..tumpang lalu...heheheheh
tanpa berjumpa pong dgn tuan rumah..( sbb sume org kat ting. atas )
aku pun pegi bilik kecik....
sebelum turun keter dah ckp bior aku sorg jer turun..kang jadi lambat lak kiter pergi
ermmm budak2 nih tak nak turun bertuahhhh..
menderu kuor keterrrr..
dah sudah sessi interview baru jumpa Datin Seri Maznah..mintak maaflahhhhh
susah2 ajer..
dari situ dekat 2 jam dok menlangookkk kat rumah Datin Seri...siap minum kopi lagik..
dah minum dah kenyang antor ler plak si bibik ..
Cik Puan ajak gi Mydin 18..nak beli barang skit sbb ptg nak gi Port Klang
lepas pergi Mydin jam sudah kul 2 la beb ..tetiba ..adehh peyot dah berlubang plak mintak diisi
terus gi Jucso Bukit Raja
ngap2 kat foodcourt lam sejam terus gi jln Meru tempat asal yg nak dituju.. dari pagi tadi.

inilah ajer gambor yg dapat diambil..camera memang dah siap cas beteri lagi ..alih2
tertinggei jugak kat rumah..maka H/P ler jawabnyer...



memula nak amik keter nih...tp mengenangkan tadek bumbung..susah nak pasang plak
tak jadilahhhhh



haaa jadilah inilah ajer keter yg Cik Puan jadi amik.. tapi aku lupa ape no flat nyer
tp W...6396 tuh jer aku igt



anak aku memberi peluang aku bersantap ngan pak we aku tanpa gangguan..


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net