By: MAZRINA HJ SALLEH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Thursday, 9-Apr-2009 08:58 Email | Share | | Bookmark

 
 
 





CHOCOLATE MOIST CAKE - versi kukus daaaa....


Wednesday, 8-Apr-2009 08:08 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 4 photos...
jemput makan...






nih hidangan sapan pagi senin...beli kat pasar tani stadium shah alam..beli frozen je..
sok paginyer aku deco cecantik nak bagi anak2 bapak2 makan..bukan la aku wat donat nyer..
kang sat lagi org mintak kat aku resepi...mane aku nak gi tau..
ini kes senang mau bikin kerja la...
sepeket ada 10 ketul je..aku wat 5 cukuplah..tu pon tak abis.. ..


Monday, 6-Apr-2009 13:01 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 14 photos...
edisi gatal tangan....




Friday, 3-Apr-2009 14:47 Email | Share | | Bookmark

nilah rupernyer..
ehh camner nak tgk nih..
fuhhhhhhhh
marathon la aku nak kejor n3 ari nih...cukup2 genap sebulan aku bercuti....hahahhaha....
malas ada...bosan ada..mcm2 la..
baking memang tadek lam sebulan nih..hati aku terguris..uwarrhhhhh....huarghhhhhh.....tolong2
aku....
nak citer pong malas la....betul la kan kalo hidop dlm dunia bisness ni ada pahit maungggggnyerrr..
camner sohabat2 yg lain kena aku pong tak terkecuali kene gak...omak tolong den nih ha...apo den nak wat...hati den dah tobakor dah nih...

bermula dgn kisah adalah siminah nih ..aku pong tak kenal...deal pong dgn hubby aku tuh..dari email ke sms...sume tuh aku baca la dan bagikan jawapan...time tuh gak..
nak oder kek pondan nih ha..nak 2 tingkat taknak ngalah...nak grand le katakan...
org nak oder aku kembang la kan... hampir 3 minggu sebelom tarikh lagi tuh ..tanyer tu tanyer nih
dah ckp price sume..oklah setuju..nanti deposit bagi 1/2...pasai tak jumpa muka..
siap dia sebut lagi nak camner...bunga aper ..kek aper..kaler aper..ikut rentak dia la..
lagi 1 minggu tarikh dia nak aku sibuk prepared munge rose yg dia nak ngan ikut kaler tema ..
yelah kan kotlah aku tuh pandai no...kalo tak cantik aku still ada masa nak carik lain...
dah buat..aku pong rasa tak sedap hati suh laki aku tanyer kompem tak dak nih nak kek kawin..deposit tak hambik lagi..kang aku prepared habish..sekali tak jadi camner..
betulllllaaaaaaa..hambik nko ..niat org nih camnih kat aku rupernye...sib baik aku suh tanyer..

aku baca la sms tuh...< sy tak jadi la nak tempah kek tuh..rasa mahal sgt..sorry ye >
hamperh punyer org..kalo tadek pitih jgn cari yg memang standard mahal punyer...
geram jgn ckp la...kalo aku tunggu deposit baru hegeh..hegeh nk wat bunga..alamat la
bila la bunge tuh nak cukup kering...tau2 sok nak amik ..camner tuh

aku bukan aper kalo memang dah tadek rezeki kita kena tima gak..cuma aku terkilan cara org
nih..jd lain kali kena konpem kan betul2 baru amik oder..aku belajor sesuatu..tadek deposit jgn gatai2
nak watkan dulu..kalo jual baju tuh aku pandai la nak cong..kek 2 aku masih blur lagi...



Tuesday, 3-Mar-2009 21:57 Email | Share | | Bookmark

jemput makan..
ROLL Hotdog....Hotdog ROLL .... aper2 jelahhh...



menu ptg tadi...erkkk kenyang aku ngan dak walin mkn...



[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net