By: MAZRINA HJ SALLEH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 13-Jul-2009 01:07 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...
salam

special n3 utk hari ni...

kenangan mengusik jiwa....waahhhh...ngapain....
jumaat lepas aku balik kg...igt nak update skit gambor2 yg ada...tp ada sedikit mood tak baik.....
jd aku malas la plak ..
oklah hari nih aku update skit...sok 2 yg lain plak..
nih aku nak tunjuk skit gambor aku masa kecik2.....hehehhh



-
gambar yg nih masa nak hantar pantin kkk aku no 5..so korang tgk la gambor aku sekorge..
ada gak yg tadek lam gambor..masa nih sumer tgh bergetah lagi...hehehhe ...
mampos aku kena marah nanti...
alamak oleh kerna tak nampak tulisan so aku kena tulis disini la..

belakang dari kiri...

Hasmah - Ngah ( N0 - 2 )
Ramli - Pak Li ( N0 - 4 )
Junaidah - Isteri Ramli
Fatimah - UDA ( N0 - 3 )
Mazlah - Mak Lah ( N0 - 6 )
Ramlah - Long ( N0 - 1 )

Depan dari Kiri...

M.khairul Anuar - anak Ngah ( N0 - 2 )
Nazri - anak Long ( N0 - 2 )
Noraziahtulakma - anak Ngah ( N0 - 3 )
Abd.Aziz - Pak jis ( N0 - 9 )
Mazrina - Mak Wa ( N0 - 10 ) -
oleh kerana ms aku kecik2 berebut org nak namakan ..sorg kata Mazrina Yazrin ( kkk N0 5 )...
bapak aku bilang jgn panjang2 nanti nak sekolah ssh ...
sorg lg kata nak namakan NorHuzuwa ( UDA )...last2 nama tu ambil sorg sekerat....
ehh ada lagi satu shamsida...tak glamer, tak jd amik..
ms aku kecik baby lagi ..anak org sebelah rumah nak amik aku jd anak angkat dia..sbb dia tadek anak
tp sumer dok pakat tak bagi ( kkk2 aku la..) dah adik dia cun banget...hahahahha




-
ok yg nih close up gambor aku ngan abg aku - http://Jebuk711.fotopages.com
fewwwweeiiitttt.... masa niih umor baper aku tak igt...kena tanyer jebuk nih..



-
yg nih plak masa rayar thn biler tak igt..yg tidur tu aku la...di pangkuan mak ...
ehhh hencem tak bapak aku....anak dah 10 tuh....tu yg anak dia pewwwittttt..
alfatihah tuk arwah ayah...1997 - 2009 = ?....



ok kita close up plak..baru clear...





yg ni masa menziarahi..teman2 di zoo negara....








Tuesday, 7-Jul-2009 12:31 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 12 photos...









p/s

nampak tak lengan baju Ben10 nih..mane pi line hitam kat lengan tuh..hilang ker
hahahah...
darling aku tu la..aku dah suh google Ben10...sbb dia tgh on9 sebelah ..ber YM dgn aweks...
oo sekian2 nih kat sini..ni kat sana...aku memang tak tgk pon ..
aku pon ok lah tgk mcm jadi..asalkan hairi faham yg tu Ben10..kira pas la Tuk Wa..hheheh
sekali bila hantar kek ..tgk plak mainan Ben10...hahahahah
hambek ko..tu la darling tgk aper..sibuk berchat...kan dah spoil..tak lengkap jdnyer..
kuciwa aku..pastu aku pasan tang mata plak..aikkk mata putih tadek..hihihi
tp kira orait la...sbb dah tanyer ngan Hairi..ni katun aper..dia jawab Ben10
kira Tuk wa lulus ujian..yeahhhhhhh...



lagu nih khas tuk suamiku yg ada diseberang..
pak samsol..kamu kangen enggak sama gue..


dan lagu nih tuk pak jis..yg sukerrrrrr ngan lagu dangdut...
jgn tak tahu HP dia penuh lagu seberang..
hahahah pecah rahsia...


Monday, 6-Jul-2009 00:27 Email | Share | | Bookmark

 
Cheese Brownies




betul la sedap banget...
tp takleh la nak wat selalu tuk mkn2..harus cukup bulan..cukup tahun badan bagai dipam2kan..
saper2 yg teringin tu meh kabor kat aku....


p/s

along tgk ruper je cukuplah yer...jauh sgt la mwa nak hantar kat 18 tuh ...
next time wokey..

halamak camner nih tgh2 nak load gambau..USB rosak...



Friday, 3-Jul-2009 00:43 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 4 photos...
salam..

nilah buah2an dari kg yg dibawa oleh Uda....
Uda suh dtg rumah amik buah...mkn lg..

nurul hidangkan sumer ..aku dah kenyang barulah permintaan darling keluar..hehehhe
owhhh tak sanggup aku dok dkt diaorg ni lama2..tahan nafas je tau tak..
apa yg nikmatnyer aku pon tak tau...busukkk ada la...
sampai aku wat peringatan..
sila cuci gigi bersih2 sampai tadek bau..sebelum masuk tidorr sebelah aku....



pastu sessi makan nasi skit menjamah ikan patin masak asam pedas...peria masak lemak + udang
sungai ...mak yg masak...harus la mkn skit..
gambar sz sebenar ikan patin ,nanti aku upload..sbb dlm camera anak buah




haa...yg bawah nih tangan Uda.. br lepas operate hari selasa..
pasal aper tau kerana ada bonjol keras..sekali bila operate doktor kata tadek dah..mane hilang tak tahu..
pelik tak..bonjol keras tu mengakibat jari takleh nak gengam...sakit la jugak..aku ada gak test
tekan2 sebelum operate..sebesor guli la...benda tuh...

korang jgn ngeri tau tgk nih..baca bismillah dulu...





Wednesday, 1-Jul-2009 14:11 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...
salam

hari nih ada skit citer jenjalan cari makan..
hari ahad aku tak niaga dah hubby enggak ada..chance aku cuti la..
tp memang dah planning nak pegi pon...
kami dr klang ber 5 pergi puchong ajak kkk aku kat kinrara..pegi..dia tak moo pegi ..dia nak gi yg kenduri kat KL..
aku racun dia cukup2...suh pegi gak..hahahahha
akhirnyer dia ngalah jugak... ayat baikkk mestilahkan..

satu keter 5 budak 4 dewasa...hahahah...sungguh2 aku terpaksa kecikkan badan skit..
yg drive kkk aku la...ate dah dia punyer keter...



bertolak dalam pukul 12 tghi...sampai sana tak tgk jam plak..
dr rumah memang dah tak mkn apa...aku lg la tak sarapan ..bdk2 memang tidor umah Uda..
aku tinggal sensorang...owhhhhh...saper nak temankan aku nih...
keluar dr highway ke lubok cina..makkk aiiiii sesat barat dibuatnyer...kat Lubuk Cina...
nak ke Kuala Sg Baru..
kami siap2 parking terus jumpa tuan rumah...pastu melilau cari tmpt duduk nak mkn...
pergghhhh dah tak leh tahan dah..tu yg pinggan aku penuh..mkn sampai licin....

kami bertolak balik dalam kul 3 lebih...sumer org dah nak terkucil..rumah pantin ayor tadek..
singgah petronas...berdezupp sumer..budak2 ...
pastu budak2 nih pow Uda kat dalam petronas..
masa menghala balik kat jln kg lubuk cina tu aku tgk sumer rumah org banyak p/buah rambutan..takleh thn
benti jap beli skit...seikat rm 2 hinggit jd aku beli la 5 ikat..tlg makcik tu ...
sampai umah kat Kinrara dlm kul 5 lebih
pastu ngadap plak buah rambutan..
kul 8.30 lak bergegas jemput darling kat LCCT...dgn Uda( kkk ) nurul dan anak2...
isi mnyk keter dulu...
tgh ODW kat puchong perdana...darling sms ckp dah sampai....makkkkk
aku dah lambat...
ha ko aku tekan minyak..120..130...sib baik yg belakang tak pasan sgt...
kalo idak mau kena tegur...dah la mlm2...ngam2 sampai LCCT kul 9 25 ..
dah siap hantar kkk..kami balik rumah...



nilah pinggan aku...erkkkkk kenyang aku hari tuh....



mula2 kami igt bubur kacang..sekali pelik apesal org suka sgt makan bubur..
hahah..rupernyer cendol la...tu yg sorg semangkuk ambil..
aku punyer lagi best..campur tapai...yg hijau tu tak tahu perasa pandan ker tp kurang kick..
kalu bungkus yg kuning tu biasa punyer..lebih sedap..plak tu hari panaskan..perghhhhh
wa cakap lu..leleh la korang skarang...



nih aku saje ambil gambor dlm rumah pantin..deco dia leh thn...



sekitar rumah..



nilah pantinnyer ngan kkk aku...UDA..
mak pantin kawan baik kkk aku..saper2 kawan kkk aku mesti mengenali aku dan keluarga
terutama aku..sbb masa kecik2.. I follow..I follow..



rambutan makcik nih sedap manis..tp rambutan merah tak ambil gambor plak..

n3 lepas lupa nak letak gambor nih..



cuba korang tgk bebetul..no Flat keter toyota harrier nih..dgn flat keter sebelah..
aku siap ambil gambor lg... ..tp gigil punyer psl..goyang plak gambo..
tp boleh la..saiz tu yg tak bleh thn..tu sebenor ada 2 huruf 4 angka...jarak pandang dlm 10 meter
ikut mata kasar aku memang kompom tak nampak terus....TA..XXXX...
camner leh lepas ngan JPJ...

panjang betul celoteh aku kali nih...




[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net