By: MAZRINA HJ SALLEH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 30-Jun-2009 00:22 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...
salam

hari ni aku wat n3 org bertunang..
adik ipor aku..
pada sabtu lepas 27 june 2009..di Sg Tengi...
photographer aku ..dah hubby ku tadek..tukang makeup aku..
sedikit terlebih sudah la...kalu korang perasan..tak perasan tak per..
jd kalau tak cantik tu harap halal le yer...
kalau terlebih terkurang diam2 sudah la...

aku sebenornyer tadek mood nak citer...korang layan la gambor yg ada nih...janji aku update
















Friday, 26-Jun-2009 01:47 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 4 photos...
salam...

ni buah tgn terbaru..masih panas2 lagi..
kali ni confirm tulisan aku ok skit....skit la....

nampak dalam gambar mcm nak cekelat tp sebenornye colour peach..


congratulation to Dila & Zam





aku deco kek nih sambil chat ngan suamiku di seberang...
santai la gamaknye...happy punyer pasal sebab tu deco kek aku pon wokay...
aku buat kerja ..iman plak ambil alih tugas menaip... ...
dah ngantuk ..last2 iman plak pengsan....ZZZZZZzzzzzzzz...
tinggal la aku sensorang...kalo ayah ada, dia la peneman aku...walau mata dia katup jugak...






p/s

Madiha, kali nih ketiak aku tak basah... wangi jer gitu...


Thursday, 25-Jun-2009 08:01 Email | Share | | Bookmark

 
 

salam..

nak ckp aper ye...!
korang tengok jelah gambor nih..







Wednesday, 24-Jun-2009 08:33 Email | Share | | Bookmark

 
salam...

mmmm..apa nak cakapkan...tgklah tulisan aku kali ni...
hampeh tul..testing kat tmpt lain ok..bila buat atas kek..burokkk jadinyer...
aku pon tak puas hati...
cam org baru nak belajor nulis yo...







ni sarapan pagi semalam..







Tuesday, 23-Jun-2009 08:44 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
nih kejer hari sabtu lepas...
lepas balik niaga..
aku try le letak tie comei tu kat kek..
sekali hambik ko..crack sana sini masa nak transfer..
aduhhh..giler dong arhh..
punyer le aku berhati2...ttp nak eksiden gak..
fuhhhh berpeluh ketiak aku nak cantum balik benda alah nih..
udah la dah nak hantar ..time nih le dia wat hal..
nak tak nak cantum gak...hihih...





jom dengor lagu nih...



[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net