By: MAZRINA HJ SALLEH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 26-Dec-2007 03:30 Email | Share | Bookmark

 
 
 
 
 
 
balik raya haji yg lalu kami satu van gi bukit gambir,ramainye budak2 jelah...dah beli2 barang
dlm perjalanan balik kami singgah jap kat kilang cendawan yg kat gersik..igt nak beli cendwan
nak wat goreng je..dah jadi lain plak...naik satu van ,padat dgn budak2 je...dah pegi situ mcm
lawatan budak sekolah plak...
masuk free/anytime..kalau nak tgk sessi gorengan kena call dulu wat janji duluuu...
dapat la rasa pelbagai perisa cendawan ni dari wasabi,original ,kari dan jambu kering ke nenas kering..yg keropok nenas tu kami sangka( sblm makan) nangka sbb warnanye kekuningan,
bila dah rasa..uummmpphhh....ada masam/manis..sedap plak...tapi yg dibagi tu adalah sample
untuk budak2 sorang satu peket...dewasa ? mintak maaflah ...tiada dlm schedule....
kami dibawa melawat dari proses habuk kayu.membakar,membungkus,menyuntik sampailah
kat rumah cendawan tu....
apa lagi tgk jelah gambar apa yg ada ni...aku tak pandai nak cerita lelebih, nanti boring....













View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net