By: MAZRINA HJ SALLEH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 16-Jun-2008 06:40 Email | Share | Bookmark

 
kelmarin ...

6/6/2008

-makan2 pizza kat rumah uda ..order deliverynye je...malas nak kuo..tp tadak amik gambor...udah lapor ...zap..zupp...ngam je...

7/6/2008

-soknya ari jadi agong kat rumah ni....hepi besday ayah...yg ke berapa...ooo baru 25 thn ..masih muda lagi yee ..jgn pasanlah ayah...seluruh negara menyambutnye..bangga jd agong jap...

- tadek haa..aadiah....tak perlu ayah ckp simpan je duit nak masuk rumah baru...bagus betul laki aku ni.. ..sebelum2 ni dah 2/3 helai ayah dpt baju dr ibu..wokaylah tu kira haa..aadiah...

13/6/2008


- kul 6 ptg ayah call bagitahu ada dinner kat Andalas Corner - Tmn Rakyat Klang....sume isteri/anak2
dia nak bwk..yg kelakornye..si iman and walin suh cepat2 anto gi rumah uda...suh ayah sorang je anto
dlm ati ckp boleh le aku siap2..kalo siap awal nanti apa nak jwb dgn iman/walin..
sbb uda dah janji nak bwk gi sekolah mlm tu nak tgk budak2 tgh camping...tapi uda sudah penat daa..
janji dgn iman/walin pegi mlm sok...lepas anto iman/walin rumah uda,kami balik rumah dulu ..aku tuko baju le... siap2 terus pegi kat tmpt makan..
alamakkk....malulah ramainye,dlm 30 org..kami yg paling lambat sampai rupenye.. sume org dok sengeh2 ..pandang kelip2 dok nengok aweks samsul sorang ni..maklumlah suku darinye mengenali
aku..antara menu yg di order...

ikan siakap masak 3 rasa
daging masak merah
ayam masak halia
sayur kailan gorang ikan masin
telor dadar
sambal belacan
tomyam campur
fresh orange

sume sekali ada 5 meja setiap meja menu yg sama..tak laraaattt....

ex boss dulu pun ada...ari isnin ni dia kena gi INDIA hal kerja ..sib baik bukan samsul yg kena pergi..alhamdullilah.. ..dlm seminggu dua ni asik berulang alik ke PRODUA aje En.syamsul..penat
gilerrr dia...bayangkan bila problem,PERODUA wat downtime .2/3/4 minit berapa company En. syamsul kena bayarrr...seminit bersamaan RM 30,000 ...grrrhhh...giler..giler ...
sekarang en.syamsul tgh pening pala..mana satu nak didulukan...dlm 2 minggu akhir ni sebok
memanjang...

setiausaha - UNION...itu ini dgn CEO dan pekerja...

ajk

- kelab sukan - skang tgh sediakan kertas jadual utk perlawanan futsal antara jabatan
( 24 pasukan )...tag urusetia dan ntah ape2 lagi yg dijangka akan diadakan pada 22 / 06 / 2008....


ajk

- hari keluarga - tarikh tak confirm lagi tp bulan july,berurusan ngan pihak pengurusan
DESA WATER PARK KL...pun en. syamsul gak...

balik rumah je wat kerja...wat kerja...

14/6/2008

pagi uda call ajak gi KL...wokaylah dtg amik kita..ajak en. syamsul sekali jom ayah ronda2 KL..
kul 9 kuo rumah balik ptg dlm kul 4....
sbb akak nak pencen minggu ni last ..nak beli tambah barang skit...tak cukup..

psst..en. syamsul suka jln tak bwk anak...laju je...

kes dah penat siang berjalan..mlm tadek nak gi memana..budak2 pun kat rumah uda..
tak msk pun ,pergi pasar mlm belakang rumah ...pastu tgk iklan drama..ckp en. syamsul tolong kemas brang msk kete nanti nak tgk tv..tgh sedap tgk iklan tv..the HULK..ayah jom nengok ni..
alaaa awak kata nak tgk tv...aku jwb..abis dah wak ngadap komputer wat kerja..sambil jeling jam kat dinding baru kul 8 40 mlm...dah2 jom tgk kul 9 30 pnye...maka dgn pantas aku salin baju daa...
prett..brroom..prettt...bromm..brroommm sampai pun kat JUSCO BUKIT TINGGI..sampai je trus
beratur dlm 30 minit lg tu..sampai kat turn kitaorg tgk tmpt ddk tinggal 2 baris hadapan..emm..sapa nak ddk depan mendonggak...tak pelah sok jelah ayah...sudahnye ronda2 dlm JUSCO..
En.syamsul bilang..haaiii terbengkalai lagi kerja aku ..dah jom balik nak siap kan kerja.. .
sudahnye sampai kat rumah bongkang depan TV..

semalam..

15/6/2008

hari ni aku kerja mcm biasa....panas yg amat
dan ari ni sempena dgn ari ayah sedunia...




hari ini..

16/6/2008

ptg ni teringin nak makan char kuey tiaw...emm..dap..dapnye...mkn ngan walin je...iman go sekolah
ayah sedang bekerja....




Quote:
ma diha - hang lagi terror masak dari aku...

roszan -
selama saya duk andalas ,restoran cina muslim tu sekali jek saya mkn kat situ, itupun org belanja..
kalau andalas corner tu dari 6 ptg sampai ke tgh mlm..dulu dia buat kat rumah lot banglo kat jln tun razak gak dpn sekolah tamil tu..rajin mkn masa kat situ. now kat tmn rakyat sesekali sampai yg last sekali mkn..order chicken chop dpt yg dah busok..bengang je ..dari situ dah tak pegi, cuma minggu lepas je pegi pasai org belanja...tapi andalas corner ni ada TAX ...dulu2 tadek..skali ade ramai gak yg komplen...tadek yg special sgt pun...biasa jek..


ana - angin rajin nak tangkap gambor tu...kalau idak masak2 terus ngap.....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net