By: MAZRINA HJ SALLEH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 8-Jul-2008 08:01 Email | Share | Bookmark

 
 
cerita hari ahad lepas...makan doyannnnn...

penat giler tau,balik dari berniaga ni..sudah je punggah barang dari heli trus terbaring kekonon
nak sejukkan badan ,akhirnye tido..
ptg kul 4 gi rumah UDA..dok lepak sana..dlm dok borak2, UDA suh gi beli doyan..oleh kerana
ramai yg ada..maka petang tu kenduri doyan...tensen haku org mkn doyan kat tmpt aku landing ni..
tahan nafas je haku depa makan ,aku bantai makan donat ngan lepat pisang je..lagi sedappppp...
kita view gambar ni wokay...







lepas kenduri kami balik le rumah memasing...mlm kuo balik maklumlah tak masak,rutin hari
sabtu dan ahad...memang dapor tak berasap punye...ke kedai sajeee.....
mlm gi foodcourt jln damak kat andalas gak...


adik bengang je...order air 100 plus 2..yg dpt 1...kena order lagi..org ni p***k ke...

[


pastukan cite semalam, walin buat aku naik angin / terkejut pun ada...
''ibu..ibu..tolong adik..kaki adik sakit sangat ni..''
apa dia..haa....
tgk le gambor bawah ni...dia ikat dgn cable tie ayah dia,mana ntah dia jumpa..


mlm tadi gi giant bukit tinggi..dok beli kipas diri, kipas iman udah ghosak..tak moo pusing lagi..
duit..duit mcm air je..dah la baru lepas beli obat kuatt.. rege pun sama je...minggu ni harus
mencapai sasaran over budget... ..mane idaknye, awal2 lagi iman dah tunjuk KFC kat pintu masuk..
nantilah iman kang giant dah nak tutup tak sempat nak belek2 benda lain kang...





nilah obat yg baru amik dari kkk aku...sebenornye ni susu awal lembu...rege RM 180 setin 450 gm
mmm....




yg ni baru clear sbb camera yg lain tu henpon..


Quote:
jasmeen - saya memang takleh bau apatah lagi makan...itu susu ka..org kata la..aku ikut je..

ma diha - lum masak lagi...

IDZA - teman orghang muo , johor..skang dok klang ..

srsfeqah - jemputlah masuk..mekasih sudi jengah sini..

jasmeen -

cguct - kak ct, itu obat bukan sebarang obat....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net