By: MAZRINA HJ SALLEH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 14-Jul-2008 00:28 Email | Share | Bookmark

Tarraaaaa........


sebagai memenuhi hajat puan Jasmeen( jasmeen.fotopages.com )
kira ni lambat skit arghhh...


Quote:
1- 1ST TIME NAIK KAPAL TERBANG
tak pernah naik pun..kalo dpt naik mesti jadi jakun jap..


2- 1ST TIME PEGI OVERSEA
kalo gi sempadan siam kira oversea gak tak..itupun masa umor 12 thn,pakai surat pelepasan sbb tadek IC lagi...

3- 1ST TIME BEKERJA
masa baru abis SPM ,keje kilang kat muor tapi seminggu je tahan....
pastu ikut duk ngan akak kat kedah dok belajak menjahit 6 bln..

4- 1ST TIME RASA DIRI CANTIK
masa kerja kat klang , company wat Annual Dinner thn 1993, walaupun tak menang tapi top ten tu beb..adoiii perasan tul..dah..dah..dah...ingat bukan aku masuk tau, depa pilih time mlm tu gak kat pintu masuk tanpa pengetahuan aku..tau..tau nama kena panggil kat pentas..

5- 1ST TIME MASUK CINEMA
ngan laki aku le...tapi masa tu pergi bertiga...lum ehem..ehem.. lagi, kawan kerja je...tapi bila dah kawin tadek can la gi nengok wayang..cuma mothers day aritu je baru pegi dah 10 thn kawin..boleh masuk GBOR...

6- 1ST TIME DOK JAUH NGAN FAMILY..
paling lama masa dok kat kedah tu jelah..lain2 tadek..sbb anak omak le katakan...tak pun nanti mak aku yg ghindu..

7- 1ST TIME MELAHIRKAN ANAK
di KLINIK PAKAR WANITA BERSALIN RAZIF NORANA KLANG ..( kat andalas je ) selepas hampir 3 thn kawin tahun 2001 barulah iman kuor..itupun dah merata tmpt dan pitih abis
urut sana urut sini,makan itu makan ini....belum lagi sumpah2...

8- 1ST TIME RASA DIRI GEMUK
masa peknen le...tapi naik pun tak banyak dlm 10 kg je..tapi boleh turun balik berat asal...dan anak2 pun kuor kecit2..dah dekat 5 thn tak melekat lagi ni..bagai dipam2 badan plak..

9- 1ST TIME BERCINTA
cinta monyet leh kira tak..tapi aku tak terkira lak...
cinta yg betul2 masa kerja la..ngan sorang mamat ni, 2 thn kawan , aku yg putuskan..tak smpi sebulan solo ...pehtu laki aku masuk jarum plak..tu yg tergoda abis terus kawin...muktamad...

10- 1ST TIME MASUK HOSPITAL (DOK WAD)
aku kena denggi , masa umor walin 9 bln..balik dari pasar pudu KL,tiba2 badan gigil semcm masa
tu tgh puasa ganti..nak tunggu sampai waktu berbuka aduhh dugaan betul..pening tak lagi rasa loya,muntah ayor..mak ngan kkk dok suspek ngandung lagi..abis masa buka bolehkan tak lalu makan..dlm 2 hari tak baik gak ajak laki aku gi PUSAT PERUBATAN DARUL EHSAN,amik darah sume sahh..kena denggi, balik amik kain baju terus gi sepital klang..amik darah lagi trus masuk
wad 7B...selama seminggu..dekat 10 tmpt cucuk amik darah dah naik kebal tgn ni..35 botol air dan darah O masuk bdn aku ,ntah sapo punye pun tak tau...tapikan berat aku turun tu, sbb memang tak makan langsung,mcm org mngandung tadek selera, asik gi bilik termenung ajo..
cuba bayangkan 3 ari kemudian plak laki aku gi wat check darah sah dia kena denggi jugak...yg sedihnye walin masih menyusu bdn,bayangkan sengsaranya aku menahan sakit
ayor susu membengkak, seminggu tu dia belajor minum pakai botol..mula2 tak moo..dah tadek pilihan
dia telan gak...tapi saat ayor mata leleh bila dah kour wad masa jumpa walin tak moo ngan aku...mcm tak kenal dibuatnye..tunjuk nenen pun tak jln..dia dok plok mak aku je..hampir 2 minggu
dia baru nak kenal mak dia balik ...yg kelakornyekan aku kour wad laki aku masuk wad,pehtu dok 2 hari dia lari dari sepital...kecoh tau nurse dok call rumah kkk suh masuk balik..kalo idak nanti dorg nat wat polis report
last sekali kami pakat dok gelakkan aje sampai skang...



wokay dah siap assignment aku ni...sapa lagi nak kena ni..tunggu aku pikiaq dulu...

tengoklah ye..macamana anak aku yg kecit ni buat show..hari sabtu lepas,yg rakam anak kkk aku...






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net