By: MAZRINA HJ SALLEH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 30-Jul-2008 00:17 Email | Share | Bookmark

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
jalan-jalan cari pasal penang 21/07/08


9 pagi gi USM nak register masuk, pukul 3 nanti baru abis sessi taklimat ..maka dgn ini kami
ambil kesempatan dok ronda pulau...jln punye jln sampai pusing 2/3 kali ...dah rasa fed-up nak cari pasar chowrasta ni...parking kete pun satu hal nak cari. last sekali parking kat lorong berdekatan BSN..cari jln sendiri.. sambil jln sambil tanya..mau dekat 1 km jln ngan bebudak ni..adik dah penatlah
ayah...sekali bila dapat masuk pasar tu makkk aaiiii banyaknye jeruk-jeruk ann...rambang mata dan sessi melantak pun apa lagi...dok leka pilih..ayah kata nak bwk adik gi mydin seberang jln..adik takleh
tahan bau busuk..sbb sebelahnya pasar ikan...kat jeruk aje dekat RM 160 ...giler aahhh...
ate dah bayor sume panggil ayah amik kete datang..tak larat nak bwk , jln jauh lagi tu dgn berbeg2 ni
berat ooooo...tak dapat aku nak cuci mate...abis dah penuh tgn nak bwk lagipun berat ni...
dah penat borong ..laporr le plak, en. syamsul ajak makan kat food court je..ate gi le kat JJusco Queensbay Mall..dari makan kat gerai yg lum tentu sedapnye...sbb mlm masa sampai penang
makan kat Batu Feringghi ..betul ke aku eja ni..makk tak de rasa betul..dah tu bukak lagi lagu
thai ,sakit ati aku.....



yg berwarna tulah orgnye...




























cite -1

lupa lak nak cite..masa memula masuk kat kedai apek jeruk tu..sbb aku yg jln depan iman kat sebelah
apek tu pun cakaplah...cheng chong..cheng chong..cheng chong...lama tu..sampai iman yg kat sebelah tu pandang muka apek tu dgn mate penuh kehairanan.. .bila aku stat cakap...sekilo yg ni berapa barulah dia cakap melayu... ...senario begini biasa bagi aku..cuma skang aku dah itam skit.. skit je tau... ...balik hotel bile cite ngan kkk aku..iman pun mengiyakan.. ..
haa..aahh uda cina tu cakap cina ngan ibu...


Quote:
jasmeen

bukan adik laaa....anak buah ..aku mane nak ada adik, aku yg last sekali dari sepoloh org..
idak le sampai nak bukak kedai..gamaknye lebih kepada buah tangan..kekononnyelah..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net