By: MAZRINA HJ SALLEH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 8-Aug-2008 09:23 Email | Share | Bookmark

 
 
 
 
 
 
kena beratur laa plak nak makan..
 
 
 
sampai tertidor walin..
 
 
 
 
 
0 8 . 0 8 . 2 0 0 8





n3 hari ni aku masukkan cerita pi Desa WaterPark...dah lama nak upload..leceh betullah photobucket
ni..lamo bebenor nak masukkan gambor tu..wat naik hangin je...
pagi bebonor bangun sbb ayah ditugaskan untuk menjaga pekerja2 naik bas sebanyak 11 bijik..tuuuu
mak aii..banyok benor umat bangla/nepal/vietnam dan tempatan kat Delloyd yaa....
kenapalah ayah incharge transport... ..sampai kat kilang...lambat la skit..separuh bas dah bertolak..tinggal skit org lain jaga le plak,pastu ayah kena gi awal gak utk tunjuk jalan lori company
bawak air mineral ( 40 kotak ) ke DWP...yehhh..yehh..dapat gi awal..

sampai kat DWP dlm 7 lebih...parking no hal, sbb kete dah ada sticker VIP...yeahh beda bedoooo..
tak le jauh nak jalan ke pintu masuk... ..aduss kene berator le plak...di kalangan mat2 kilang import ni..ayah kena tgk benda lain plak..so kami anak beranak je dok beratur...
dah dpt goodies tuk anak2 trus gi amik sapan ..nasi lemak ngan roti..adoiii ape kes nasi lemak yg nak basi ni...sebenornye tak rupa nasi lemak pun..telor busuk kot dia masukkan...tapi tulah rege dia RM 4.50
kosong..itu lam pakej laa...tghari lak nasi ayam aku tau pun sbb ayah yg gi wat deal ngan DWP....
balik ghumah aku kutok ayah..bagus2..sbb dia yg test ..apa dia ckp..ari tu wokay je..sbb tu amik..
citttt.... ...
yg iman dah takleh tahan dah..nak mandi je dia ingat..aku gilah bawak kat tmpt budak2 nak main game..
sbb ayah dah ckp menang ke kalah ke dapat hadiah..( kes bocor lagi ni..abis dia pi beli barang/packing lagi)tanya adik nak main tak..nakkkkk...iman dia dah tahan nak terjun je...sakit hati aku nengoknye...last skali trus pi salin baju mandi...yg ayah lak sebok...jaga bhgn makanan...argghhhh...bosenn tul...
tapi nasib baiklah ada anak dara 2 org buat teman iman ngan walin dok main2 ayor di tepi pantai ciptaan..
nasib ko le Khomsah ngan Balkis...anak2 aku dah naik syok ada yg tukang layannnnn..
aku cam biasa kena kontrol ayu tak le mandi dok ngambik gambor je... . .borak2 ngan member lama..yg makin2 kembang cam aku gak...

dah tghari perot dah berlobang, mintak ditampal...malas tul aku nak berator....emmm bantai makan roti je..suh bebudak naik..emmm tak dihiraukannye..aku dah penat dgn budak2 pun dah penat..tapi ayah
takleh balik awal..sbb dia jaga bhgn transport,terpaksa le nunggu sampai kul 4..waktu wajib sume keluar balik..yg heran bas yg kosong tu ada lagi 2..tapi orgnye dah tadek..bas balik kosong je..4.30 cau balik..
sapa yg tertinggal nasib le....

balik dari DWP perot tetap mintak ditampal...ate mape pun nyinggah le JJ bukit raja...santap jam 5 ptg..
trus makan malam sekali...anak2 aku dah kebulur benor...selalu order sizzling ( permintaan iman ) boleh share ngan walin kali ni dia betul2 balun sorang..adik mintak skit dia jeling..ckp kat walin makan nasi lagi
bestkan...sampai rumah bongkang....ZZZZZZZzzzzzzzzzz....sok gi niaga lak...






yg nilah dok rajin melayan anak2 aku...


[youtube]http://anirzam.fotopages.com/?entry=1616702[/youtube]


Quote:
jasmeen -
keh..kehh..yaa betulll...alaaaa keje kilanggggggggg je...
aku dulu keroje situ le...tp cwgn lain, kat situ gak ..pehtu kena bersara awal psl gawat dulu la..
aku cuma risau air tu jadi karat je...maklum le yg gelap2 pun ramai... kalo ko tgk real punye siap berkot/berjaket..long selip lagi...kah..kah...ahli keparat.....


madiha -

sepupu laki hang tu apa ke nama dia , dept. apa.. mari aku sekodeng..ntah2 aku kenal ke..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net