By: MAZRINA HJ SALLEH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 6-Sep-2008 06:34 Email | Share | Bookmark

 
 
 
 
 
 



oleh kerana hari ini membawa erti yg besorrr noo..maka walau sibuk pun aku musti mau n3..sbb nanti terlepas date istimewa ni...jeng..jeng..

hari ni cukup 11 tahun usia perkahwinan ku ..masa berlalu begitu pantas sekali...bertambahnye usia perkahwinan maka bertambah2 jugak beratku.. ...teringat saat dinikahkan...ishhkk..ishhkk..wali dah tadek sebulan sebelum akad ( 12 / 08 / 1997 )...so abang yg sulung jd gantinyer...tapi..ada tapi lagi..arwah ayah sempat sign surat akuan wali ( dah sakit masa tu ) sbb masa nak isi borang nikah..kerja kat selangor jd masa sibuk2 tukor IC baru pi wat alamat selangor ( rumah akak )..ate dah nak kahwin kena le isi borang kat selangor dan bila nak nikah kat johor kena isi lagi borang nikah diluar kariah..itu sbb jd lagu tu...

hari ni arwah ayah ttangan trus pos ...soknye dia dah tadek...masa posmen dtg antor..org tadek rumah..jd kena le amik kat pos opis..dan kerana tragis aku kasi msk file 911...
maka kad jemputan kena di postmortem...penambahan..perkataan arwah...sbb kad dah siap awal2 lagi..

jom nengok surat dari wali ku..






oleh kerana puasa jd tedek le makang kat luorr..nak sambut2..tak sempattt..sbb skang ni abih berbuka ,solat trus gerak gi shah alam..kat anggerik mall ada amik satu lot niaga kat situ..waktu dari kul 8 sampai 3 pg..tp idak le smpi kul 3..tak larat aku dgn bebudak ngikut..lagi musim hujan...
kul 12.30 cabuttt.. ..sampai rumah panaskan lauk sahur terus...begitulah rutin aku setakat ini...

nanti after raya kita wat triple celebration..wedding...raya..besday...waaahhhhh...aku kaya..aku kaya...
kaya kek....leeeee....

bawah ni gambar kat tempat niaga...anggerik mall shah alam..sambil bniaga en syamsul pun menjalankan tugas dia..( duit raya beb.. ) takut tak sempat siapkan...motor pun nak raya gak..









.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net