By: MAZRINA HJ SALLEH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 12-Jun-2009 00:28 Email | Share | Bookmark

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Taman Rakyat Klang

ahad lepas cadangnyer ptg tu nak gi melepak kat Port Klang..
bawak bebudak..sian depa 2 org tuh..
dah siap2 nak amik diaorg kat umah Uda..
sekali masuk rumah Uda..Uda suh makan Laksa Johor...
fuhhhh memang tgh lapor nih...dah duduk ..dak makan..dah sembang..
jadi malas plak nak gi Port..
dok pakat ngan ayah bwk budak nih pegi taman rakyat jelah...sbb dah 6 30 ptg
bukan jauh pon tmn rakyat nih dgn rumah ..tak smpi 5 min..tp jarang2 pegi..sibuk
iman dah ready nak bawak reket dia...bersemangat nak main..
sekali sampai sana..dia main kejap jer..
pehtu ibu ngan ayah yg take over..
uihhhh sekali dpt pegang reket...main lagi.....berpeluh2..tulah manyak lemak ...
iman ngan walin lari2 sana..lari2 sini...mak ngan pak sibuk berlatih...

jom kita tgk apa yg berlaku...



taman rakyat nih cukup terkenal kat area andalas nih..pagi ptg penuh ngan org beraktiviti..
yg ada pintu gerbang tuh..jln skit ada tmpt makan yg popular la jgk...
Andalas Corner..buka dr ptg sampai la ke mlm hari..
makanan western...sizzling..satay..laksa johor..dan nasi lemak..
aku stat melanggan kat andalas corner nih dr masa memula bukak..kat rumah..
sebaris ngan rumah kkk aku..sekali dah berkembang maju dia masuk kat tmn rakyat
aku dah jarang pegi... dulu2 tadek tax..sekang ade tuh yg sakit hati...
setakat nak pekena teh tarik kena tax..tak berbaloi lahhhhh....

















View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net