By: MAZRINA HJ SALLEH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 1-Jul-2009 14:11 Email | Share | Bookmark

 
 
 
 
 
 
salam

hari nih ada skit citer jenjalan cari makan..
hari ahad aku tak niaga dah hubby enggak ada..chance aku cuti la..
tp memang dah planning nak pegi pon...
kami dr klang ber 5 pergi puchong ajak kkk aku kat kinrara..pegi..dia tak moo pegi ..dia nak gi yg kenduri kat KL..
aku racun dia cukup2...suh pegi gak..hahahahha
akhirnyer dia ngalah jugak... ayat baikkk mestilahkan..

satu keter 5 budak 4 dewasa...hahahah...sungguh2 aku terpaksa kecikkan badan skit..
yg drive kkk aku la...ate dah dia punyer keter...



bertolak dalam pukul 12 tghi...sampai sana tak tgk jam plak..
dr rumah memang dah tak mkn apa...aku lg la tak sarapan ..bdk2 memang tidor umah Uda..
aku tinggal sensorang...owhhhhh...saper nak temankan aku nih...
keluar dr highway ke lubok cina..makkk aiiiii sesat barat dibuatnyer...kat Lubuk Cina...
nak ke Kuala Sg Baru..
kami siap2 parking terus jumpa tuan rumah...pastu melilau cari tmpt duduk nak mkn...
pergghhhh dah tak leh tahan dah..tu yg pinggan aku penuh..mkn sampai licin....

kami bertolak balik dalam kul 3 lebih...sumer org dah nak terkucil..rumah pantin ayor tadek..
singgah petronas...berdezupp sumer..budak2 ...
pastu budak2 nih pow Uda kat dalam petronas..
masa menghala balik kat jln kg lubuk cina tu aku tgk sumer rumah org banyak p/buah rambutan..takleh thn
benti jap beli skit...seikat rm 2 hinggit jd aku beli la 5 ikat..tlg makcik tu ...
sampai umah kat Kinrara dlm kul 5 lebih
pastu ngadap plak buah rambutan..
kul 8.30 lak bergegas jemput darling kat LCCT...dgn Uda( kkk ) nurul dan anak2...
isi mnyk keter dulu...
tgh ODW kat puchong perdana...darling sms ckp dah sampai....makkkkk
aku dah lambat...
ha ko aku tekan minyak..120..130...sib baik yg belakang tak pasan sgt...
kalo idak mau kena tegur...dah la mlm2...ngam2 sampai LCCT kul 9 25 ..
dah siap hantar kkk..kami balik rumah...



nilah pinggan aku...erkkkkk kenyang aku hari tuh....



mula2 kami igt bubur kacang..sekali pelik apesal org suka sgt makan bubur..
hahah..rupernyer cendol la...tu yg sorg semangkuk ambil..
aku punyer lagi best..campur tapai...yg hijau tu tak tahu perasa pandan ker tp kurang kick..
kalu bungkus yg kuning tu biasa punyer..lebih sedap..plak tu hari panaskan..perghhhhh
wa cakap lu..leleh la korang skarang...



nih aku saje ambil gambor dlm rumah pantin..deco dia leh thn...



sekitar rumah..



nilah pantinnyer ngan kkk aku...UDA..
mak pantin kawan baik kkk aku..saper2 kawan kkk aku mesti mengenali aku dan keluarga
terutama aku..sbb masa kecik2.. I follow..I follow..



rambutan makcik nih sedap manis..tp rambutan merah tak ambil gambor plak..

n3 lepas lupa nak letak gambor nih..



cuba korang tgk bebetul..no Flat keter toyota harrier nih..dgn flat keter sebelah..
aku siap ambil gambor lg... ..tp gigil punyer psl..goyang plak gambo..
tp boleh la..saiz tu yg tak bleh thn..tu sebenor ada 2 huruf 4 angka...jarak pandang dlm 10 meter
ikut mata kasar aku memang kompom tak nampak terus....TA..XXXX...
camner leh lepas ngan JPJ...

panjang betul celoteh aku kali nih...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net