By: MAZRINA HJ SALLEH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 13-Jul-2009 01:07 Email | Share | Bookmark

 
 
 
 
 
 
salam

special n3 utk hari ni...

kenangan mengusik jiwa....waahhhh...ngapain....
jumaat lepas aku balik kg...igt nak update skit gambor2 yg ada...tp ada sedikit mood tak baik.....
jd aku malas la plak ..
oklah hari nih aku update skit...sok 2 yg lain plak..
nih aku nak tunjuk skit gambor aku masa kecik2.....hehehhh



-
gambar yg nih masa nak hantar pantin kkk aku no 5..so korang tgk la gambor aku sekorge..
ada gak yg tadek lam gambor..masa nih sumer tgh bergetah lagi...hehehhe ...
mampos aku kena marah nanti...
alamak oleh kerna tak nampak tulisan so aku kena tulis disini la..

belakang dari kiri...

Hasmah - Ngah ( N0 - 2 )
Ramli - Pak Li ( N0 - 4 )
Junaidah - Isteri Ramli
Fatimah - UDA ( N0 - 3 )
Mazlah - Mak Lah ( N0 - 6 )
Ramlah - Long ( N0 - 1 )

Depan dari Kiri...

M.khairul Anuar - anak Ngah ( N0 - 2 )
Nazri - anak Long ( N0 - 2 )
Noraziahtulakma - anak Ngah ( N0 - 3 )
Abd.Aziz - Pak jis ( N0 - 9 )
Mazrina - Mak Wa ( N0 - 10 ) -
oleh kerana ms aku kecik2 berebut org nak namakan ..sorg kata Mazrina Yazrin ( kkk N0 5 )...
bapak aku bilang jgn panjang2 nanti nak sekolah ssh ...
sorg lg kata nak namakan NorHuzuwa ( UDA )...last2 nama tu ambil sorg sekerat....
ehh ada lagi satu shamsida...tak glamer, tak jd amik..
ms aku kecik baby lagi ..anak org sebelah rumah nak amik aku jd anak angkat dia..sbb dia tadek anak
tp sumer dok pakat tak bagi ( kkk2 aku la..) dah adik dia cun banget...hahahahha




-
ok yg nih close up gambor aku ngan abg aku - http://Jebuk711.fotopages.com
fewwwweeiiitttt.... masa niih umor baper aku tak igt...kena tanyer jebuk nih..



-
yg nih plak masa rayar thn biler tak igt..yg tidur tu aku la...di pangkuan mak ...
ehhh hencem tak bapak aku....anak dah 10 tuh....tu yg anak dia pewwwittttt..
alfatihah tuk arwah ayah...1997 - 2009 = ?....



ok kita close up plak..baru clear...





yg ni masa menziarahi..teman2 di zoo negara....








View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net