My name: MAZRINA HJ SALLEH
My Fotopage: http://anirzam.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Coolpix 100
Nikon
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
Jasmeen HomeDelight
Kek Marble Karamel Sumber : sue-hasue.blogspot.com Bahan-bahan : Loyang 22cm/25cm (mkcik guna loyang 9in) (A)-Gula Hangus 2 sudu besar gula (utk gula hangus) *tabur gula dlm loyang n masak atas api perlahan..biar gula hancur dan warna tukar jadi perang) Ketepikan dulu (gula tersebut akan mengeras & berbunyi macam kaca pecah gitu) (B) - Bahagian Atas 1 cawan susu cair 1 cawan susu pekat manis 1 sudu teh esen vanila 3 bj kuning telur 2 biji telur (putih & kuning) (C) - Lapisan... View this Fotopage entry
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
Siti Azlina Abdul Aziz
Latest entry:ALOHA I'M BACK
Aloha...I'm back.... ;-) Korang nak tahu kenapa aku kembali ke sini...sebabnya my good friend dah pulang dan sedang mengaktifkan dirinya semula di sini siapa??? Fazzarinna...korang boleh layan FP baru nya nanti... ini addressnya http://cintamerahjambu.fotopages.com ... So korang nanti jangan la segan2 singgah FP sahabat aku ni yer... Aku memang rindu sangat2 dengan FP. Sebab mula2 aku berjinak di alam cyber ni adalah melalui FP, kemudian aku beralih ke blog dan kini bzz dengan FB atau "muka buku... View this Fotopage entry
amal hayati
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2011
Assalamualaikum... masih dalam suasana raya..walaupun kita kita masuk 21 syawal.. hanya berkesempatan untuk meletak gambar terbaru.. utk kenangan raya 2011.. Gambar terbaru sejak kehahiran puteri tersayang Amani Miasara 4 Hero 1 Heroin Tercapai hasrat nak sedondong dgn anak perempuan.. Raya tahun ni kmal sempat buat Lontong dan mee kuah je.. untuk jamu tetamu yang datang... ttg gambar..mmg tak sempat... ada tu ada tpi semua gambar tak berjenis... tak cantik langsung... "SELAMAT HARI RAYA"... View this Fotopage entry
4 Hero 1 Heroin
roszana asru
Latest entry:Kem Perdana 2011 : BANYU MANIS BUKIT KERAYONG
Banyaknya halangan nak update FP ni....gambar x mau kuar2..... Dah 3 hari upload gambar....slow banget..... View this Fotopage entry
nor marlida
Latest entry:BIHUN SUP UTARA KITA KEMBALI
Boleh contact 016-3571159 @ 019-9543616 View this Fotopage entry
aisyah mrs kay
Latest entry:Rindu..bukan x rindu..tp x mampu
Selamat tahun baru utk semua kengkawan.... jom teman jamu mkn sosej roll dan triffle nih..... resepi? tak payah le..senang benor ni... View this Fotopage entry
zana raman
Latest entry:Tempahan
View this Fotopage entry
raqin rafiqyn
Latest entry:Birthday Cake
View this Fotopage entry
cendawan liar
DAH PINDAH....http://ladywa.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
Miss Creativecake
Latest entry:SELAMAT MENYAMBUT MA'AL HIJRAH 1431H...........
Assalammu'alaikum waramatuhllahi wabarakahtu Kepada Semua Yang Dirahmati Allah ” Sempena Ma’al Hijrah 1431H, marilah kita bersama-sama momohon kepada Allah agar umur kita, amal ibadat kita, rezeki kita, hidup dan mati kita sentiasa dalam peliharaan-NYA dan memohon agar kita dijadikan sebagai insan yang bertaqwa dan soleh. Amin.” Doa Akhir Tahun Doa Akhir Tahun dibaca 3 kali pada akhir waktu ‘Asar atau sebelum masuk waktu Maghrib pada akhir bulan Zulhijjah. Sesiapa yang membaca doa ini... View this Fotopage entry

Latest entry:New House!!!!
Salam Fida baru melancarkan rumah baru...jenguk2 la rumah baru yang xseberapa ni..hehehe Http://mizaeda.blogspot.com View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
Fazza Rinna
Latest entry:****SELAMAT DATANG KE FAZZARINNA FP****
***************************************************************** walau seketika dalam carta 'fofular'..daku menghargainye :-D BILA AKU SUDAH TIADA...... HANYA GAMBAR DAN CERITA-CERITI DI SINI YANG DAPAT DIJADIKAN KENANGAN...KERANA HANYA GAMBAR YANG DAPAT MENCERITAKAN SEGALA-GALANYA..... View this Fotopage entry
amy roza
Latest entry:SALAM...
Salam..lama sungguh rasanye xupdate dlm FP nie..skg sibuk layan FACEBOOK je pulak..rasa seronok pulak sbb bole chatting..main game..upload gambar n mcm2 la lg..jomla kite sama2 join FACEBOOK nie..dh ramai geng2 FP yg join FACEBOOK (FB) nie.. salam n best regards... AMELIA AMINUDDIN rozamy2411@yahoo.com View this Fotopage entry
c a k c i b u r thE grEat
Latest entry:bye bye..
after 6 yrs fotopaging, i'm thinking of closing this fp. i'm now into blogging. if u wish to read my story,do browse for my blog.. i wont put the link here. daaaaaaaaaaa.... cakcibur the great. lyakhaleeda[at]yahoo.com View this Fotopage entry
yg menjadi kegilaan ayah dan anak..
aziz salleh
Latest entry:ISKANDAR & HUSNA
View this Fotopage entry
xtreme airbrush soul
nih helmet bini aku..amacam takut tak.. tgk tu calar balar helmet dikerjakan..hish..hish... kes org pinjam pastu eksiden... :-S View this Fotopage entry
erna hairani
Latest entry:Jom ke Genting!!!
Pada 9 Januari yang lepas, kitaorang ke Genting Highland. Tidur satu malam je, maklumlah sekarang Ellisa dah start kelas, pergi berjalan pun masa weekend jelah. Untuk pengetahuan korang, nilah first time bebudak ni bermalam di Genting Highland. Kitaorang bermalam di First World Hotel, senang nak main-main, makan-makan & shopping-shopping hehehe :P Sedikit gambar kitaorang di Genting. View this Fotopage entry
Kolam ikan
diba Muid
Latest entry:Selamat Berpuasa n berhari raya
Salam... Lama gile laa tak update. Bz pun ye jugak, kesihatan yang tak mengizinkan pun ye jugak. Minta maaf sangat2 ngan kwn2 yang jenguk2 fp lapuk ni tp takde paper citer pun kat sini.InsyaAllah saya nak update gak sikit2. Raya pun lagi seminggu lebih jer, kuih raya satu benda pun tak buat lagi. Serba last minit tahun ni. Ntah sempat ke tak ni.. Dikesempatan ni, saya nak memohon ampun maaf kpd semua kenalan fp kalau selama perkenalan kita ada perkara atau perbuatan yang mengguris rasa tanpa say... View this Fotopage entry
dilaBangi
Latest entry:MY LIL ACA
View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016